Het Prethuis – Blind Getrouwd

Het Prethuis – Blind Getrouwd

zaterdag 30/03/2019 tot zondag 31/03/2019

Een nieuwe hilarische theaterkomedie Blind getrouwd. Voorstelling op zaterdag 30 maart en zondag 31 maart 2019 in Het Prethuis in Eernegem.

‘Blind Getrouwd’ is zoals we stilaan gewend zijn bij Het Prethuis van de hand van Jeroen Maes. Het stuk wordt gebracht door een heerlijke cast: Peter Bulckaen, Greet Rouffaer, Tine Priem, Guillaume Devos en Jeroen Maes zelf.

Het verhaal gaat als volgt: Marc en Francine maken zich grote zorgen over het liefdesleven van hun dochter. Steeds komt ze thuis met een jongen die niet echt naar de zin is van de twee nogal kieskeurige ouders. Meestal krijgen ze ook gelijk, want na enkele weken wordt de jongeman gedumpt, tot grote opluchting van Marc en Francine. (Dat zij wel eens de oorzaak zouden kunnen zijn, daar hebben ze nog nooit bij stilgestaan).

Maar deze keer schijnt ze toch de hoofdvogel afgeschoten te hebben. Haar nieuwe vriend Jonas lijkt de perfecte schoonzoon. Degelijke Vlaamse jongen, Advocaat in spé, zijn ouders ook van zeer goede komaf, dit kan niet fout gaan! Op de avond van de eerste kennismaking is de opwinding dan ook groot. Maar bij de entree is het toch even schrikken, hij draagt een zwarte zonnebril en dan … die stok??

Wat!!!! Een blinde schoonzoon! Wat denkt ze wel? Toch is Britt vastberaden, Jonas is de man waarmee ze naar het altaar wil schrijden, de vader van haar kinderen. Marc en Francine zijn in alle staten en willen een ‘blinde trouw’ kost wat kost vermijden. En daar zijn alle middelen goed voor.

Of ze slagen in hun plan … daar kom je achter tijdens deze hilarische komedie waarbij de ene doldwaze situatie blindelings de andere opvolgt.

‘Liefde maakt blind’ maar of ze ook overwint … ?

Voorstelling zaterdag 30 maart om 20 uur.
Voorstelling zondag 31 maart om 15 uur.

Locatie: 
De Klokkenput, Bruggestraat 104 A, EernegemWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
0476 34 28 15

Evenement zoeken