Nachtraaf Roots ; Blues Rally – 5de Voorronde

Nachtraaf Roots ; Blues Rally – 5de Voorronde

vrijdag 02/11/2018

Meer dan 100 soloartiesten/bands of meer dan 360 muzikanten samen, waagden via Poppunt-Vibe.be hun kans om deel te nemen aan de selectie voor de voorrondes van de 4de Rally ‘18 te worden. Deze Rally is intussen een vaste waarde geworden in het circuit. Dit jaar organiseren Biz’art en Linx+ Gistel, samen een 4de editie van de muziek Rally. Doch we verbreden onze zoektocht naar opkomend talent. Vandaar ook de naamswijziging.  Door het aanpassen van de titel, kon er een bredere oproep verspreid worden. M.a.w. niet alleen een breder muziekscala, maar daardoor is eveneens een bredere publieke interesse mogelijk. Dit jaar mikken we immers naast de Blues fanaten ook op de Roots gezinde.

Op het podium van de 5de voorronde: Bye Bye Bird

http://vi.be/byebyebird

 

Info:        

Bye Bye Bird is een zeven-koppige coverband uit Leuven die zowel roots blues, stevige bluesrock, een ingetogen soul ballad als een streepje swingende funk brengt. Kortom: “From the root to the fruit!”. Tijdens het optreden zingen een frontvrouw en maar liefst drie frontmannen afwisselend. Het hoofdakkoord van de energieke setlist van ongeveer een uurtje is dikke ambiance en zet de zaal in vuur en vlam.

Bandleden:

·  Danny Liekens, drumd 58 ♂ – Hasselt (BE)

·  David Van De Voorde, toetsen en stem, 39 ♂ – Leuven (BE)

·  Glen Geens, bas, 30 ♂ – Leuven (BE)

·  Karen Seberechts, stem, 29 ♀ – Mechelen (BE)

·  Marc Gellens, gitaar, 53 ♂ – Leuven (BE)

·  Pieter Bauwens, gitaar en stem, 41 ♂ – Leuven (BE)

·  Roger Swings, stem en mondharmonica, 57 ♂ – Wijgmaal (BE)

Wil jij komen genieten van een leuke avond (bluezy time…) én daarbij nog eens onbekend talent (new heroes…) ontdekken in het Roots & Blues Café bij uitstek, “Den Langen Avond” (what’s in a name…) te Gistel? Of zing/dans je liever mee? It’s your time for glory…! Tickets in voorverkoop kosten slechts € 5. Deze zijn te koop bij “Roots of The Blues” Café Den Langen Avond te Gistel, Topdisc te Torhout of via de bestuursleden van Biz’art Torhout en Linx+ Gistel. Aan de deur betaal je € 8. Op onze website kan je meer info vinden. Ook via deze website kan je tickets bestellen online onder “Contact”.

Kijk even naar: https://marcbsp.wixsite.com/bizart-torhout

“Ontdekken & ontspannen” van (on)bekend “ROOTS & BLUES ” talent in de ruime zin van het genre. “Wegdromen & gewoon genieten”…

Locatie: 
Den Langen Avond, Hoogstraat 45, GistelWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
0468 217 554

Evenement zoeken