Nachtraaf Roots ; Blues Rally – 3de Voorronde

Nachtraaf Roots ; Blues Rally – 3de Voorronde

vrijdag 05/10/2018

Meer dan 100 soloartiesten/bands of meer dan 360 muzikanten samen, waagden via Poppunt-Vibe.be hun kans om deel te nemen aan de selectie voor de voorrondes van de 4de Rally ‘18 te worden. Deze Rally is intussen een vaste waarde geworden in het circuit. Dit jaar organiseren Biz’art en Linx+ Gistel, samen een 4de editie van de muziek Rally. Doch we verbreden onze zoektocht naar opkomend talent. Vandaar ook de naamswijziging.  Door het aanpassen van de titel, kon er een bredere oproep verspreid worden. M.a.w. niet alleen een breder muziekscala, maar daardoor is eveneens een bredere publieke interesse mogelijk. Dit jaar mikken we immers naast de Blues fanaten ook op de Roots gezinde.

Op het podium van de 3de voorronde: Broos

http://vi.be/broosvyncke

Info:         

Broos is geboren in Roeselare op 9 april 1988. Hij begon met muziek op zijn 10de om meteen zelf nummers  te schrijven. “Lyrics” en emotie zijn “the key”. Hij startte ook op deze leeftijd met gitaarlessen. Tom Brys, Serge Hertoge en Peter Iterbeke waren over de loop van 5 jaar zijn leraren. Zingen kwam er spontaan bij tijdens het werken aan eigen nummers. Zijn eerste publieke optredens waren solo en akoestisch. Rond z’n 20ste was hij vooral zanger bij diverse bands, maar al snel greep hij terug naar zijn akoestische gitaar en ging weer solo verder als singer-songwriter. Met invloeden vanuit de pop, country, (southern) rock en zelf metal creëert hij unieke nummers waar lyrics en emotie centraal staan.

Artiest:

· Broos Vyncke, gitaar en stem, 30 – Roeselare (BE)

Wil jij komen genieten van een leuke avond (bluezy time…) én daarbij nog eens onbekend talent (new heroes…) ontdekken in het Roots & Blues Café bij uitstek, “Den Langen Avond” (what’s in a name…) te Gistel? Of zing/dans je liever mee? It’s your time for glory…! Tickets in voorverkoop kosten slechts € 5. Deze zijn te koop bij “Roots of The Blues” Café Den Langen Avond te Gistel, Topdisc te Torhout of via de bestuursleden van Biz’art Torhout en Linx+ Gistel. Aan de deur betaal je € 8. Op onze website kan je meer info vinden. Ook via deze website kan je tickets bestellen online onder “Contact”.

Kijk even naar: https://marcbsp.wixsite.com/bizart-torhout

“Ontdekken & ontspannen” van (on)bekend “ROOTS & BLUES ” talent in de ruime zin van het genre. “Wegdromen & gewoon genieten”…

Locatie: 
Den Langen Avond, Hoogstraat 45, GistelWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
0468 217 554

Evenement zoeken