Nachtraaf Roots ; Blues Rally – 1ste Voorronde

Nachtraaf Roots ; Blues Rally – 1ste Voorronde

vrijdag 07/09/2018

Meer dan 100 soloartiesten/bands of meer dan 360 muzikanten samen, waagden via Poppunt-Vibe.be hun kans om deel te nemen aan de selectie voor de voorrondes van de 4de Rally ‘18 te worden. Deze Rally is intussen een vaste waarde geworden in het circuit. Dit jaar organiseren Biz’art en Linx+ Gistel, samen een 4de editie van de muziek Rally. Doch we verbreden onze zoektocht naar opkomend talent. Vandaar ook de naamswijziging.  Door het aanpassen van de titel, kon er een bredere oproep verspreid worden. M.a.w. niet alleen een breder muziekscala, maar daardoor is eveneens een bredere publieke interesse mogelijk. Dit jaar mikken we immers naast de Blues fanaten ook op de Roots gezinde.

Op het podium van de 1ste voorronde: Outside Revelation 

https://vi.be/outsiderevelation 

Info:       

Outside Revelation opereert vanuit Zoersel (BE) en is een mix van Belgische en Nederlandse muzikanten. Met invloeden zoals Led Zeppelin en Audioslave komen heden en verleden samen in stevige rocknummers die garant staan voor een stomende live set. Vi.be-hoogtepunt: Geselecteerd uit 281 inzendingen voor de Red Rock Rally, Brugge.

Bandleden:

·  Gunther Uytterhoeven, stem, 42 ♂  – Sint Agatha Rode (BE)

·  Michael Koeasi, gitaar,30 ♂ – Breda (NL)

·  Michael Wouters, bas, 38 – Etten Leur (NL) 

·  Toine Couwenberg, drum, 35 ♂ – Etten Leur (NL)

Wil jij komen genieten van een leuke avond (bluezy time…) én daarbij nog eens onbekend talent (new heroes…) ontdekken in het Roots & Blues Café bij uitstek, “Den Langen Avond” (what’s in a name…) te Gistel? Of zing/dans je liever mee? It’s your time for glory…! Tickets in voorverkoop kosten slechts € 5. Deze zijn te koop bij “Roots of The Blues” Café Den Langen Avond te Gistel, Topdisc te Torhout of via de bestuursleden van Biz’art Torhout en Linx+ Gistel. Aan de deur betaal je € 8. Op onze website kan je meer info vinden. Ook via deze website kan je tickets bestellen online onder “Contact”.

Kijk even naar: https://marcbsp.wixsite.com/bizart-torhout

“Ontdekken & ontspannen” van (on)bekend “ROOTS & BLUES ” talent in de ruime zin van het genre. “Wegdromen & gewoon genieten”…

Locatie: 
Den Langen Avond, Hoogstraat 45, GistelWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
0468 217 554

Evenement zoeken