Moestuinistan

Moestuinistan

vrijdag 26/04/2019 tot zondag 28/04/2019

Broes, schuchter kereltje, weinig vrienden en de speelbal van zijn zussen Georgina en Georgette, krijgt op een dag een magisch zwaard van zijn oma. En dan plots een grote kist… Er komen stemmen uit de kist. Een vrolijke bende, Sillie, Retarda, Rijmelijn, Luidovic en nog heel wat bizarre figuren, nemen Broes mee in een grappig en spannend avontuur. 1 opdracht: de draak doden in Moestuinistan. Zal het hen lukken?

 

De regie en het script is in handen van JanVanaudenaerde. Als ervaren regisseur/acteur neemt hij een bende dolenthousiaste durvers op sleeptouw in een 80 minuten durende productie. Een gevarieerde mengelmoes van toneel, dans, muziek doorspekt met de nodige humor maakt van het stuk een must-see voor jong en oud.

 

De muziek werd geschreven door Jef Vansteenlandt. De choreografie krijgt vorm onder de deskundige vleugels van Lisa Cappelle. Daarnaast kunnen we rekenen op heel wat vrijwilligers die hemel en aarde verzetten om van deze productie een succes te maken.

 

De voorstellingen gaan door op 26 april om 19u, 27 april om 14 en 17u en op zondag tevens om 14 en 17u in Cultuurkapel De Schaduw te Ardooie. Kaarten kosten 8€ en zijn te verkrijgen via de website www.durvertjes.be/tickets. 

 

Alle info is terug te vinden op onze website www.durvertjes.beof op de FB pagina.

Locatie: 
De Schaduw Ardooie, Wezestraat 32, ArdooieWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
0479288507

Evenement zoeken

Evenement zoeken