Moerkerke kermis

Moerkerke kermis

donderdag 09/10/2014 tot maandag 13/10/2014

VIJF DAGEN FEESTEN IN MOERKERKE
Goedgevuld kermisprogramma 2014

Binnenkort is het weer zover: kermis in Moerkerke.

Een leuk programma met voor elk wat wils werd uitgewerkt. Onze tent staat ook nu weer opgesteld voor het kasteel van Moerkerke.

Lancering nieuw bier !
In primeur kunnen we u het ‘Moerkerks Blond’ voorstellen, een biertje gebrouwen op ons verzoek. Een uitgebreide kennismaking met brouwerij Bryggja is verderop in deze krant terug te vinden.

Kermisprogramma
Op donderdag 09/10 starten we met een avondje comedy. Om 21.00 u komt de ‘Mugge van Brugge’ u entertainen. Uiteraard bent u al vroeger welkom. Vanaf 19.00 u tot aan de start van het optreden is er happy-hour met alle dranken aan halve prijs.
De inkom is gratis, dit is trouwens ook voor alle andere activiteiten dit weekend.

Vrijdagavond 10/10 willen we er volop tegenaan gaan. We beginnen met een culinair kipfestijn in samenwerking met het kasteel van Moerkerke. Jammer genoeg is inschrijven hiervoor niet meer mogelijk. De tent zit al helemaal vol.
Vanaf 21.00 u gaat de tent open voor iedereen om te genieten van een stijlvolle travestieshow. Om 22.00 u kan de boel dan ontploffen met de ambiance van Jettie Pallettie. En aansluitend travestieshow deel 2.

Op zaterdagavond 11/10 verlaten we even de tent. DJ Bart De Graaf zorgt voor een spetterende kermisfuif in het kasteel van Moerkerke. Iedereen is van harte welkom vanaf 21.00 u. En uiteraard is de inkom gratis.

Kermiszondag blijft hoogtepunt !
En dan is er uiteraard het hoogtepunt van de kermis op zondag 12/10. Net zoals vorig jaar bieden we alle Moerkerkenaars een gratis ontbijt aan. Enkel voor een koffietje vragen we een bescheiden bijdrage.
Om 11.00 u is er een demonstratie BBB en Zumba door B-Move. Wie mee wil doen is van harte welkom.
In de namiddag is er heel wat te doen in en rond de tent.
’s Avonds willen we er nog een serieuze lap op geven om alles af te sluiten. Om 19.00 u komt Edje Ska met zijn Pilchards de tent op zijn kom zetten. We zijn er rotsvast van overtuigd dat dat zal lukken.
Een spectaculair vuurwerk sluit de kermiszondag af omstreeks 21.00 u.

Ook maandag nog volop kermis !
Kermismaandag mag je ook niet missen.
Om 10.00 u is er de jaarmis voor de overleden parochianen. Aansluitend is er traditioneel de stoverij met frietjes in café de Vrede. Daarna een ganse namiddag goeie ambiance in de cafés De Vrede en Het Vissershuis.

Versterking voor de toekomst aangewezen
Wij hopen jullie allemaal talrijk te mogen verwelkomen. Wij hopen wel dat er wat mensen de smaak te pakken krijgen en ons team willen versterken. Zo kunnen we de kermis in Moerkerke levendig houden. Het zou jammer zijn mocht deze traditie
verdwijnen door te weinig vrijwilligers. Onze contactgegevens zijn terug te vinden verderop in deze krant. Of spreek ons gewoon aan tijdens een van de kermisdagen.

Tot op één van onze kermisdagen !

Locatie: 
Tent voor het kasteel van Moerkerke, Kasteelstraat 7, MoerkerkeWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
0496 81 62 26

Evenement zoeken