Let Love Rule

Let Love Rule

vrijdag 07/02/2020

Let Love Rule is aan zijn tiende editie toe. Deze pittige cocktail van spoken word en muziek is het rendez-vous om het nieuwe podiumtalent met die fantastische song of dat stilmakend gedicht te ontdekken.

Let love rule, laat de liefde heersen, dat laten we ons geen twee keer zeggen. Treden aan…

Jonas Winterland is niet aan zijn proefstuk toe. Zijn vierde album ‘Berichten uit de Schemerzone’ is een nieuwe stap voor deze getalenteerde singer-songwriter die breekbare teksten met bloedmooie melodieën verbindt. Een man met een gitaar, een greep uit zijn songbook, leve de melancholie.

Bregje Hofstede is een nieuwe ster aan het schrijversfirmament. In haar jongste roman ‘Drift’ fileert ze haar huwelijk met haar eerste grote liefde: genadeloos én hartstochtelijk in een prachtig vloeibare taal. Ze schrijft voor De Correspondent en engageert zich voor het Nieuwe Feminisme.

Julie Cafmeyer observeert raak in haar columns en op de scène gaat ze loos. Haar jongste stuk titelde ze ‘Bad Woman’, een vrij hilarische stand-up performance over het wel en wee van een jonge vrouw in een rare wereld. Deze avond komt ze tryouten voor een nieuw stuk met het volgende uitgangspunt “Wat als vrouwen al jaren verlangen naar een man om een grootser verlangen niet te voelen? En wat is dat grootser verlangen dan?” Say no more…

Lisette Ma Neza verhuisde op jonge leeftijd van Rwanda naar Nederland. Inmiddels studeert ze film in Brussel.  In 2017 won ze als eerste Nederlandstalige vrouw het Belgisch Kampioenschap Poetry Slam. De jury ging overstag voor haar présence en haar rijke taalgevoel. Momenteel bereidt ze een avondvullende show voor, die vast gensters zal slaan.

Edna Azulay studeert dit jaar af in de richting Writing for Performance in Utrecht met een scriptie over hoop. Ze schrijft toneel en poëzie, draagt voor, en is onze wild cardvan de avond.

Wolken is het liedjeskind van electro-songwriter Rita Zipora en dichter-muzikant Robin Block. Ze vonden elkaar in de liefde voor Nederlandse teksten die 1 EP en drie singles later (‘Vaart’, ‘Polaroid’ en ‘Misschien dat het Vandaag’) gretig opduiken op Radio 1 en andere media. En deze avond met full band uit Amsterdam overgekomen. Laat je mee vervoeren door een mannen- en een vrouwenstem, een akoestische gitaar en zachte synths, en knik voluit bij het horen van de groepsnaam waar je je op dat moment in bevindt.

Dichter-platenruiter Jan Ducheyne aka Monsieur Le Sélecteur zal ook ditmaal toezien dat het goed is en de niet-van-drama-verstoken actrice/schrijfster Katrijn Van Bouwel tekent voor de presentatie.

Locatie: 
KAAP | Oostende, , OostendeWebsite: 

Evenement zoeken