Krottegem Festival

Krottegem Festival

zaterdag 16/05/2015

Op zaterdag 16 mei organiseren de Krottegemse Ransels voor het eerst ‘Krottegem Festival’ tijdens Krottegem Kermis. Plaats van gebeuren is de Onze-Lieve-Vrouwemarkt.

Er zijn natuurlijk al heel wat festivals. Het is daarom belangrijk onmiddellijk met een eigen identiteit uit te pakken. Daarom hebben we gekozen voor een specifiek concept dat bestaat uit 3 onderdelen.

Primo koppelen we het festival aan Krottegem Kermis en is de toegang dan ook gratis. Het festivalplein met rondom kermiskramen zal uiteraard voor een aparte sfeer zorgen.

Secundo brengen we de muziek waar in een volkswijk als Krottegem naar geluisterd wordt, nl. zowel schlagers als pop en rock. Om die reden delen we het festival op in twee redelijk onderscheiden delen, nl. in de namiddag het genre van het levenslied en ’s avonds kiezen we voor de iets hardere muziek.

Tertio programmeren we enkel Roeselaarse artiesten. Op ons podium dus enkel zangers, zangeressen en groepen die ofwel woonachtig zijn in Roeselare, ofwel afkomstig zijn van Roeselare. Wat de rockbands betreft bedoelen we uiteraard telkens de ‘leader of the band’.

Op de dag zelf beginnen we er aan om 15 uur, om af te sluiten rond middernacht.

Programma:

In de namiddag brengen we dus het Roeselaarse levenslied.

15.00 uur: Anja Yelles
16.00 uur: Leah Bien
17.00 uur: Dina Rodrigues
18.00 uur: Bandit

’s Avonds het steviger werk van eigen bodem.

19.00 uur: Patt Mayeu
20.00 uur: The Moonshine Sippin’ Tennessee Train Robbers
21.30 uur: Dandy Davy
23.00 uur: Anus de Band

Voor meer inlichtingen:
Frank Wauters
0475/63.06.51
frankwauters@kfw.be

Locatie: 
, Onze-Lieve-Vrouwemarkt, RoeselareWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
0475/63.06.51

Evenement zoeken