Komisch theater ‘Het Prethuis’: Weekendje Bouillon

Komisch theater ‘Het Prethuis’: Weekendje Bouillon

zaterdag 03/10/2020 tot zondag 04/10/2020

Opnieuw een situatiekomedie pur-sang, met heerlijke personages, onverwachte wendingen en hilarische toestanden. En dat alles in het sappig West-Vlaams!

‘Weekendje Bouillon’ is zoals we stilaan gewend zijn bij Het Prethuis van de hand van Jeroen Maes. De cast bestaat uit: Peter Bulckaen, Katrien Vandendries, Wim Stevens, Bianca Vanhaverbeke en Jeroen Maes.

Twee bevriende koppels zijn toe aan wat rust en verpozing. Ze huren een huisje in de buurt van Bouillon om daar een weekendje lekker te ontspannen, zonder kinderen, zonder drukte, zonder stress.

Er komt echter onverwacht een onbekende man aankloppen die lijkt te zijn verdwaald. Hij komt hulp vragen aan het viertal. De komst zorgt echter voor de nodige opschudding, want zo ‘onbekend’ blijkt de man niet voor één van de koppels.

Meer zelfs: enkele geheimen staan op het punt uit te komen. Ze moeten dit kost wat kost zien te verhinderen, maar lukt hen dat?

Eén ding staat vast: onze ongenode gast zorgt voor peper in (de) Bouillon! Rust en verpozing zijn ver te zoeken, want alles draait danig in de soep!

De voorstelling op zaterdag start om 20 uur, de zondag om 15 uur.

Locatie: 
De Klokkenput, Bruggestraat 104 A, EernegemWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
0476 34 28 15

Evenement zoeken