kasteelconcert triotique

kasteelconcert triotique

zondag 08/11/2015

Triotique is een jong en fris kamermuziektrio met een wonderlijke bezetting: fluit, hobo en piano. Het trio bestaat uit drie jonge talenten boordevol energie. Zussen Elke en Frauke Elsen spelen al jaren samen en vonden in pianiste Margot Welleman een zielsverwante. Ze behoren tot de meest veelbelovende musici van hun generatie en beheersen hun instrumenten tot in de puntjes. Hun liefde voor muziek is overweldigend, en die microbe slaat onvermijdelijk over op het publiek.

De concerten van Triotique zijn fris, sexy en grappig. Met een overschot aan energie nemen ze het publiek op sleeptouw. Door prachtige, toegankelijke muziek verleiden ze hun toehoorders. Ze brengen leuke stukken die speciaal voor hun bezetting geschreven werden, in combinatie met bewerkingen en solowerken. In elk van hun programma’s staat ook een vrouwelijke componist centraal. Want girl power, wie kan daar nu aan weerstaan?

In oktober 2013 won Triotique de Prijs Mathilde-Horlait Dapsens van het Conservatoire Royal de Bruxelles, en in april 2015 werd het ensemble finalist van de Fontys-Toonzaalwedstrijd in Nederland. Ook stonden ze op talrijke podia in Vlaanderen en Brussel.

 

Voor meer info: bezoek de website www.triotique.be of neem een kijkje op de www.facebook.com/triotique!

Locatie: 
Kasteel Ter Borcht, Baronielaan 29, MeulebekeWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
051541320

Evenement zoeken