Jump4Cats #3 After Halloween editie

Jump4Cats #3 After Halloween editie

zondag 01/11/2015
Jump4Cats: Springen voor het goeie doel!
Pop-UP binnenspeeltuin met 9 springkastelen en de nodige randanimatie! Voor de volwassenen voorzien we een bar met zicht op alle toestellen. Tevens is er ook een mogelijkheid om te blijven eten want kleine snacks zijn aanwezig!Deze 3e editie staat helemaal in het teken van Halloween! Dus kom gerust verkleed een kijkje nemen 😀Pompoenenwedstrijd

Aangezien onze 3e en voorlopig laatste Jump4Cats helemaal in het teken staat van Halloween, organiseren we een Pompoenenwedstrijd!
Op zondag 1 November zullen alle aanwezigen een formulier krijgen zodat men kan stemmen op zijn/haar favoriete pompoen.
De pompoen met de meeste stemmen wint een GRATIS springkasteel!!*Indien u zelf voor een pompoen zorgt, dan betaalt u 5 euro voor de deelname.
Indien u bij ons een pompoen koopt, dan mag u gratis deelnemen!**De pompoenen mogen gebracht worden op zaterdag 31 oktober tussen 14 en 18u, alsook op zondag 1 november vanaf 11u.

De stemmen worden geteld op zondag 1 november om 18u. Daarna wordt dan ook de winnaar bekend gemaakt!

* Geldig voor de huur van springkasteel 01. Piraat voor één dag. Inclusief plaatsing en levering binnen een straal van 30km. Eventueel kan men opteren voor een ander springkasteel mits supplement. Dit kan onderling overeen worden gekomen.
** Pompoenen zijn bij ons (Ardooie) te koop aan 5 euro/stuk. Allemaal erg mooie pompoenen tussen 7 en 30kg.

—————————————————————————-

Regenweer?? Geen nood, het evenement gaat door in de overdekte evenementenhal de Ark in Ardooie. Dat is meer dan 800m² puur springplezier voor de kids!

INKOM :
0-2 jaar : GRATIS
3-14 jaar : €5,00
ouder dan 14 jaar : GRATIS

Heb je nog niets gepland? Weet je niet wat doen? Zin om een goed doel te steunen? Breng dan zeker een bezoekje op zondag 1 november tussen 13 en 19 uur.


Foto

Goeie doel: Kathy’s Cathouse Erkend kattenasiel te Ardooie
In de West-Vlaamse gemeente Ardooie, is er sinds een tweetal jaar een officieel erkend kattenasiel van start gegaan. Kathy, de oprichtster en bezielster van het project zet zich samen met haar gezin in om (gedumpte) zwerfkatjes op te vangen en een nieuwe thuis te geven.
Het ganse jaar door zitten er 35 tot 50 katjes in de opvang. Deze krijgen het voorrecht om rond te lopen door de volledige woning. Principieel zweren ze kooitjes af om zo de katjes gewoon te laten worden aan het leven in een “thuis”. Iets wat voor velen onder hen en volkomen nieuw begrip is. Zieke katjes worden verzorgd en als ze volledig in orde zijn mogen ze vertrekken naar hun nieuwe baasjes. Deze bevinden zich over het hele land (Gent, Antwerpen, Brussel, …) alsook in Nederland (Amsterdam, Maastricht, …).
Zoals wettelijk bepaald (zowel voor asielen alsook voor particulieren) moeten de katjes gesteriliseerd, gevaccineerd en gechipt zijn. Uiteraard is dit bij Kathy’s Cathouse ook het geval. Het spreekt dan ook voor zich dat dit de nodige kosten met zich meebrengt. Kosten die deels terugverdiend worden door het vragen van een adoptiebijdrage, peter- en meterschap, giften, … Helaas blijft de balans naar de verkeerde kant hellen waardoor dit niet veel langer houdbaar is. Hoewel dit kattenasiel OFFICIEEL erkend is door de Federale Overheidsdienst krijgt men geen enkele vorm van subsidie. Dit zorgt dat alle verliezen door de uitbaters zelf bekostigd dienen te worden. Bij 150 – 200 geplaatste katjes per jaar lopen deze kosten snel op. Tijd om actie te ondernemen!
Om dit mooie initiatief te steunen slaan we de handen in elkaar en gaan we van start met een Pop-UP indoor speeltuin met onze springkastelen! De bedoeling is om eenmaal per maand de evenementenhal te Ardooie af te huren en hier al onze springkastelen op te stellen. Door het vragen van inkomgeld voor de kinderen en het uitbaten van een bar met hapjes en drankjes, hopen we om hier wat inkomsten uit te halen. Deze gaan integraal naar het kattenasiel Kathy’s Cathouse.Meer informatie via hun Facebook pagina: Kathy’s Cathouse
Locatie: 
Evenementenhal De Ark Ardooie, Melkerijstraat 2a, ArdooieWebsite: 


E-mailadres: 

Evenement zoeken