‘Joining Our Voices’ – Koren zingen voor waardigheid in een wereld zonder armoede.

‘Joining Our Voices’ – Koren zingen voor waardigheid in een wereld zonder armoede.

zondag 15/10/2017

Op zondag 15 oktober organiseert het koor Weerklank uit Mariakerke samen met ATD Vierde Wereld-Kust een korenevent in Zaal Vuurtoren, Th. Van Loostraat 32 op de Vuurtorenwijk. Het concert kreeg de titel mee ‘Joining Our Voices’ en put uit het ‘2017 Stop Poverty Songbook’. Het repertoire bestaat uit liederen die moed geven in de dagelijkse strijd tegen armoede en uitsluiting. Dit concert vindt plaats n.a.v. de ‘Werelddag van Verzet tegen Extreme Armoede’ en kadert in de campagne ‘Stop Armoede. Samen voor waardigheid.’ van ATD. Haar stichter, père Joseph Wresinski, nodigt ons na 30 jaar opnieuw uit om onze stemmen te verenigen en de boodschap verder te verspreiden van hoop, liefde, schoonheid en harmonie met mensen in armoede.
Volgende koren verlenen hun medewerking: Weerklank, Matondo, Gaudia Canticorum, Camerata Ostendia, CazCadia en het jongerenkoor van het St.-Andreasinstituut.
We nodigen u van harte uit om samen met ons mee te zingen en mee te dromen van een mooie toekomst. Dit concert wordt gratis aangeboden, maar we willen graag je aanwezigheid bevestigd zien op weerklankkoor@gmail.com.

Locatie: 
Zaal Vuurtoren, Thomas Van Loostraat 32, OostendeE-mailadres: 


Telefoon: 
0499434364

Evenement zoeken

Evenement zoeken