Jeugdfilms in de kerstvakantie: Labyrinthus & workshop

Jeugdfilms in de kerstvakantie: Labyrinthus & workshop

woensdag 23/12/2015

Laat jezelf meeslepen in Lybrinthus, een mysterieuze en duizelingwekkende film boordevol ‘special effects’ en gamebelevenissen. Ontdek aan de hand van de workshop hoe zo’n spectaculaire computeranimatie in een film tot stand komt. Voor kinderen van 12-14 jaar.

Tijdens deze namiddag vol filmplezier bekijken de kinderen niet alleen de film maar maken ze ook kennis met de spectaculaire computeranimatie. Door verschillende soorten opdrachten uit te voeren die verbonden zijn met het filmverhaal zijn kinderen actief bezig met het kunstdomein media. Ook staan we eens stil bij het thema ‘computerspelletjes’, ontdekken we de vijf bouwstenen van film en gaan we met behulp van de iPad op zoek naar andere computergeanimeerde films vol spectaculaire scènes. Dit zal een filmnamiddag worden om nooit te vergeten.

Samenvatting film: Frikke is een echte computerspelfanaat die graag tijd maakt om te gamen. Op een dag ontdekt hij een mysterieus spel waarin een paar van zijn vrienden beland zijn. Meteen begrijpt hij de ernst van de situatie en gaat hij op zoek naar een oplossing om zijn vrienden te redden uit deze gevaarlijke game.

Wanneer: woensdag 23 december van 14u tot 17u30
Waar: ARhus (afspraak aan het onthaal), De Munt 8, Roeselare
Leeftijd: 12-14 jaar
Inkom: gratis
Inschrijven: maximum 30 kinderen; via het inschrijvingsformulier, aan de balies of tel. 051 69 18 00.

Activiteit geïnspireerd op het lesmateriaal van Lessen in het donker.

Locatie: 
ARhus, De Munt 8, RoeselareWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
051 69 18 00

Evenement zoeken