Irie Vibes Roots Festival

Irie Vibes Roots Festival

vrijdag 22/07/2016 tot zaterdag 23/07/2016

Irie Vibes Festival is een tweedaags muziekfestival dat in het teken staat van Rootsreggae, Dub, Ska en Balkan. Van vrijdag 22 juli tot en met zaterdag 23 juli 2016 zijn er meer dan 20 (inter)nationale artiesten die het beste van zichzelf geven. Er zijn drie podia: de Mainstage (openluchtpodium), Dub Castle (DJ tent), Openminded Stage (podium met ruimte voor alternatieve en kindervoorstellingen).

 Het festival vindt naar goede gewoonte plaats in Handzame/Kortemark. Om de ervaring voor zowel de festivalgangers als de buurtbewoners  te verbeteren, ruilen we onze gekende locatie in het centrum dit jaar in voor een nieuwe weide.

Irie Vibes for Kids

Als organisatie hebben we ook aandacht voor de allerkleinsten. Daarom voorzien we voor kinderen een festival binnen het festival. Onder begeleiding van  o.a. de lokale Chiro kunnen ze deelnemen aan verschillende workshops en activiteiten zoals knutselen, clowns, circusacts, gekke kappers, springkastelen, grime, verteltheater. Kortom genoeg om zowel de allerjongsten als de al iets oudere bengels een minstens even leuke dag te bezorgen als hun ouders.

Locatie: 
Festivalweide, koekelarestraat 16, KortemarkWebsite: 

Evenement zoeken

Evenement zoeken