Inschrijvingen Kunstacademie Aan Zee Oostende – schooljaar 2020-2021

Inschrijvingen Kunstacademie Aan Zee Oostende – schooljaar 2020-2021

dinsdag 25/08/2020 tot woensdag 30/09/2020

De inschrijvingen in de Kunstacademie aan Zee zijn ondertussen weer volop bezig en we zijn blij zoveel nieuwe gezichten te mogen zien op onze school.

Jaarlijks verwelkomen we in KAZ een duizendtal kinderen, jongeren en volwassenen, die elke week onder begeleiding van professionele leerkrachten groeien in hun (ver)beeldend proces en versteld staan van de mogelijkheden en talenten die ze ontwikkelen.

 

Ben je graag creatief bezig? Hou je van artistieke uitdagingen? Wil je groeien als beeldend kunstenaar, heb je vooral veel goesting en interesse in kunst en cultuur? Neem dan zeker een kijkje op de website en ontdek ons gevarieerde aanbod.

 

De Kunstacademie aan Zee werkt ook samen met diverse cultuurpartners en organisaties, en samen met onze collega’s van het Conservatorium aan Zee dompelen we in het Domino-atelier kinderen van zes en zeven jaar onder in een creatief bad waar zowel Beeld, Woord als Muziek aan bod komt.

 

Ben je zeker, schrijf vlug in!!

Twijfel je of heb je vragen, neem contact met ons op.

 

Alle actuele info betreffende de lessenrooster en tarieven is terug te vinden op https://www.oostende.be/kunstacademie-inschrijvingen.

Inschrijven kan nog t.e.m. 30/09/2020.

 

We willen via deze weg ook de honderden leerlingen, ouders, vrienden en sympathisanten bedanken voor het vertrouwen dat jullie elk jaar opnieuw aan de academie schenken.

 

Neem zeker ook een kijkje achter de schermen op onze website www.kunstacademieaanzee.be en geniet van een selectie leerlingenwerk. Er staat nog heel wat te gebeuren deze zomer dus volg ons en bekijk regelmatig onze nieuwsrubriek op de website. Ook de site van de collega’s van het Conservatorium Aan Zee https://www.oostende.be/conservatorium is zeker een bezoekje waard.

Locatie: 
Kunstacademie Aan Zee, Dokter Verhaeghestraat 7, OostendeWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
059/706583

Evenement zoeken