Hypno-Zen-Sation

Hypno-Zen-Sation

zaterdag 09/01/2016

De nieuwste productie sinds ‘Hypnose Anders’ van hypnotiseur en professioneel coach Patrick PickArt (in samenwerking met regisseur Steven Duyck).

Hypnose is een verschijnsel dat al sinds de oudheid bestaat. Ondanks het feit dat we in de 21ste eeuw leven, blijft het een omstreden fenomeen dat nog veel te vaak moet afrekenen met onbegrip. Patrick PickArt, bekend van o.a. Tomtesterom (VRT); Het Lichaam van Coppens (VTM); … probeert het taboe rond het eeuwenoude fenomeen ‘hypnose’ te doorbreken door het als een dagelijks voorkomend, natuurlijk en psychologisch fenomeen voor te stellen.

In Hypno-Zen-Sation gaat Patrick dan ook terug naar de basis van hypnose: beleving van ontspanning en mysterie. Door een spel van licht en muziek, doorweven met mysterie en ondergedompeld in een bad vol heerlijke ontspanning, neemt Patrick vrijwilligers uit het publiek mee in deze interactieve reis doorheen het onderbewustzijn. Hypno-Zen-Sation illustreert wat hypnose kan doen met onze creativiteit en verbeelding. Verbazend en verrassend zijn de situaties waarin de deelnemers zichzelf kunnen/durven brengen. De hypnonauten beleven allerlei sensaties en worden de echte helden van de avond!

Ben je nieuwsgierig te weten hoe creatief je brein is? Heb jij zin om mee het taboe rond hypnose te doorbreken? Kom dan zeker kijken en neem vooral deel…

Locatie: 
OC Vondel, KAREL VAN MANDERSTRAAT 26, MeulebekeWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
051 54 13 20

Evenement zoeken