Hoppa Hoppa met Duo Salverius – Vandenabeele en Brouwerij De Plukker

Hoppa Hoppa met Duo Salverius – Vandenabeele en Brouwerij De Plukker

vrijdag 11/12/2015

Hoppa Hoppa = een culinair – culturele bieravond met bieren van ambachtelijke brouwerijen, een volwaardige maaltijd met Hoppas (Vlaamse tapas) en een schitterend concert.

Sara Salverius en Wouter Vandenabeele speelden jarenlang samen in verschillende ensembles (Transpiradansa, Olla Vogala, Folklof,…) waarmee ze toerden tot in Griekenland en Zuid-Afrika. De perfecte samenhang en swing tussen hun accordeon en viool kon niet anders dan de geboorte van een nieuw duo tot gevolg hebben.

Samen brengen ze een greep uit hun brede repertoire, bestaande uit nummers van voorbije projecten, maar ook meer en meer eigen composities, aangevuld met geliefkoosde traditionals uit Griekenland, Ierland en Roemenië. Twee virtuozen in een gastronomisch kader. Om van te watertanden.

De principes van brouwerij De Plukker uit Poperinge: In de bieren wordt enkel hop van het eigen hopbedrijf gebruikt. Al de bieren worden in de eigen brouwerij gebrouwen en al de bieren zijn 100% biologisch. De speciaalbieren worden op de traditionele Belgische wijze gebrouwen, met niets anders dan de beste gerstemout en Belgische hop, gist en water. In het gamma staan o.a. Keikoppenbier, Rookop, Single Green Hop en All-inclusive IPA.

 

Reservatie verplicht: €25 (volwaardige maaltijd incl)/ Enkel concert: €5 ADD

Locatie: 
Muziekcentrum Dranouter, Dikkebusstraat 234, DranouterWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
+32 57 44 69 33

Evenement zoeken