Hoeraar! (De Piepkes)

Hoeraar! (De Piepkes)

zondag 02/11/2014

Sinds enige tijd struinen Roland Van Campenhout, Frederik Sioen en Pieter-Jan De Smet als ‘De Piepkes’ door het hoge gras. Stap voor stap leert de wereld hen kennen en stuk voor stuk vinden zij de wereld RAAR.
Raar is een palindroom, je kan het woord in beide richtingen lezen en uitspreken. De Piepkes staan ook immer pal in droom (en daad). En zijn in alle richtingen leesbaar. Raar rijmt erg handig op mooie woorden als paar, klaar, waar, haar, schaar, snaar, quatre-quart en à boire. En het klinkt ook heel feestelijk als je het uitroept als ‘Piep Piep Piep Hoeraar!’.

Een concert van ‘De Piepkes’ is een belevenis voor al wie het kind in zich koestert! (en dat geldt ook voor zwangere mensen). Kom mee feesten op de tonen van ‘Tante Selle’ en ‘Graaf de Graef’, waan je een prinsesje bij ‘Geen Boontje Maar een Meisje’ en marcheer je longen uit je lijf met ‘Matroos Viane’. Knipoog mee naar de Ster en knijp ze mee in het Donker. En vergeet vooral geen gek hoofddeksel op te zetten. Raar … maar raar!

Locatie: 
GC De Groene Meersen, Stadionlaan 48, ZedelgemWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
050/288.600

Evenement zoeken