Gratis optreden ‘Vlaanderen Feest’ met ‘Ongekende evidenties’

Gratis optreden ‘Vlaanderen Feest’ met ‘Ongekende evidenties’

woensdag 04/07/2018 tot woensdag 11/07/2018

De cultuurraad brengt op woensdag 11 juli in samenwerking met het gemeentebestuur van Koekelare opnieuw een leuke activiteit in de Balluchon naar aanleiding van de Feestdag van de Vlaamse Gemeenschap (‘Vlaanderen Feest!’). De deuren gaan open om 18u30, het optreden start om 19u. Toegang is gratis!

Het woord ’toeval’ kan zoveel verschillende betekenissen hebben dat die elkaar opheffen en er enkel een lege ruimte overblijft. Kurt Demey, Joris Vanvinckenroye en Frederica Del Nero proberen in ‘Ongekende Evidenties’ het ’toeval’ uit te dagen om een glimp van zijn bestaan te vangen. Het publiek komt terecht in een cross-over van theater, muziek en mentalisme waar toevalligheden zich ophopen tot magische ervaringen.

Wees zelf de mentalist

Het bijzondere aan deze voorstelling is dat het mentalisme in de handen van het publiek ligt en dat we geen mentalist op de scène zien. Wat we wel zien is een virtuoze Joris Vanvinckenroye op zijn contrabas en Kurt Demey die probeert te begrijpen wat toeval en synchroniciteit is. Wat het publiek voelt, is dat de aarde stilletjes aan onder hun voeten wegglijdt terwijl ze zichzelf van de ene verbazing in de andere brengen.

Locatie: 
De Balluchon, Moerestraat 19, KoekelareWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
051 61 04 94

Evenement zoeken