Goesting, food truck festival Koksijde

Goesting, food truck festival Koksijde

vrijdag 06/11/2015 tot zondag 08/11/2015

Op het Theaterplein voor het gemeentehuis van Koksijde vindt, in een organisatie van vzw Xbeach, van vrijdag 6 tot zondag 8 november 2015 voor de eerste keer in Koksijde een Food Truck Festival (FTF) plaats. Een FTF is een gastronomisch feest met keukens in vrachtwagens, uiteraard opgesmukt met heel wat randanimatie.

Foodtrucks zijn niet helemaal nieuw. Al enkele jaren worden culinaire evenementen opgefleurd met de komst van mobiele keukens. Ze zorgen voor variatie in de gerechten, maar geven ook sfeer door de creatieve designs en ontwerpen van de trucks. Deze voertuigen hebben een prominente rol naast de centrale bar, gezellig terras, muziek, straatartiesten, optredens, leuke zithoeken, kinderspeeldorp en andere randanimatie.

Van 6 tot 8 november (tweede deel van de herfstvakantie) geldt centraal in de gemeente op het Theaterplein alvast gratis toegang voor iedereen: hipsters, jong en oud, man en vrouw, families, buurtbewoners, dagjesmensen,… Culinaire fijnproevers zullen zeker aan hun trekken komen. Maar ook mensen die komen voor de gezelligheid zijn zeker van harte welkom.

 

Goesting_foodtruckfestival_15

Locatie: 
, Theaterplein, KoksijdeWebsite: 


Telefoon: 
0477 53 43 70

Evenement zoeken