FIKA viert! Kom proeven, luisteren en genieten in onze feestelijke living

FIKA viert! Kom proeven, luisteren en genieten in onze feestelijke living

zondag 24/10/2021

Feestelijke opening van het FIKA-huis met Chris Dusauchoit! Een dag vol inspirerende verhalen, ateliers, een food- en minimarkt, muziek en kinderanimatie.

Chris Dusauchoit is onze gastheer tijdens het lanceringsevenement van het Fika-huis in Brugge. In onze Fika-living vertellen twee inspirerende gasten hun verhaal. Kristin Verellen, auteur van ‘Waar blijf ik met dat licht van mij’ (2018) en ‘Meer dan ik’ (2021), vertelt over hoe kwetsbaarheid, kracht en verbondenheid haar hielp na het verlies van haar man bij de aanslagen in Brussel in 2016. Journalist Bart van Eldert (‘Beter worden is niet voor watjes’ (2018)) overleefde leukemie en kwam tot de conclusie dat ziek zijn gemakkelijker is dan daarna de draad weer oppikken. Hij vertelt over de kunst van het beter worden. Ook Chris brengt een verhaal over de rol van huisdieren bij traumaverwerking.

Gedurende de dag zijn er vrijblijvend verschillende ateliers te volgen. ‘We Have The Choice’ over herstel en veerkracht, het Lepelhuis over ‘liefde, hout en andere sprokkels’. Geïnspireerd door de natuur selecteerden fotografe Catherine De Decker en dichter Bruno Van Imschoot enkele foto’s en gedichten.

Doorlopend welkom van 12.00u tot 17.00u

Gratis toegang.

Locatie: 
ZoWe verpleegkunde, Barrièrestraat 2d, BruggeWebsite: 


E-mailadres: 

Evenement zoeken