F*ck de zijlijn

F*ck de zijlijn

donderdag 10/12/2015

Kristof Calvo stormde in 2010 de Kamer binnen als jongste parlementslid. Sindsdien bijt hij zich regelmatig vast in de enkels van de ministers. Vandaag is hij als fractieleider volgens
velen hét gezicht van de oppositie tegen de regering van premier Charles Michel. Een mens zou bijna denken dat Calvo zich wentelt in de rol van zweeppoliticus. Niets is minder waar: F*ck de zijlijn.

Calvo out zich in dit boek als possibilist. De groene politicus wil deel uitmaken van de oplossing en de talloze mogelijkheden die voor het grijpen liggen verzilveren. Het possibilisme kan het bindmiddel zijn tussen al die mensen die geloven dat het anders kan.

Het boek is een vurig pleidooi voor Calvo’s eerste lief, de politiek. Vooral daar krijg je de dingen echt in beweging. Maar liefst 75 concrete voorstellen over België, ondernemerschap, onze leefomgeving, samenleven in diversiteit en politieke vernieuwing passeren de revue, onderbouwd door moderne denkers. Geen dogmatisch traktaat, geen vage algemeenheden of wollig geklets maar een uitgestoken hand naar iedereen die belangstelling toont in échte verandering.

Kristof Calvo wordt op deze avond ingeleid door Burgemeester Vincent Van Quickenborne.

Locatie: 
Schouwburg Kortrijk, Schouwburgplein 14, KortrijkWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
0497/92.46.28

Evenement zoeken