Fancy Fair 2018

Fancy Fair 2018

woensdag 05/09/2018 tot zondag 09/09/2018

In Deerlijk en omringende gemeenten is de Fancy Fair, het feestweekend van Scouts & Gidsen Deerlijk, door de jaren heen reeds uitgegroeid tot een vaste waarde. Het eerste weekend van september staat bij honderden mensen bekend als een weekendje vertoeven op het Gaverdomein in de Vercruysse de Solartstraat te Deerlijk. Doorheen de jaren evolueerde het evenement tot hét paradepaardje onder de scoutsevenementen in Zuid-West-Vlaanderen. Met man en macht wordt 3 weken lang gesjord om het Gaverdomein in een reusachtig themapalendorp te doen veranderen. Hiervoor worden niet minder dan 8 km palen en 20 km sjortouw gebruikt.

Dit jaar zijn we PREUS LIK FIFTIG. Fancy Fair bestaat namelijk 50 jaar. Thema’s als Parijs, Gent, Indianen, Piraten & Pretpark passeerden de revue, maar dit jaar gooien we het over een iets andere boeg. Fancy Fair 2018 wordt gebouwd rond het thema Preus lik Fiftig. De volledige Fancy Fair wereld van jaren ver wordt vanonder het stof gehaald. Kan jij al raden wat er zal staan?

Zij die reeds van de partij waren zullen het beamen: de Fancy Fair is waarlijk een festijn voor jong en oud. Met tal van spelen, een eigen resto, een bar om U tegen te zeggen en natuurlijk dé klassieker der klassiekers: Ricardpetanque en het touwtrekken over ‘de walle’.

Jullie kunnen op de sociale media ook ongeremd meepraten over Fancy Fair 2018 via de hashtag #50jaarFaFa & #FaFa18. Het volledige programma is te vinden via volgende link: Programma .

Locatie: 
Gaverdomein Deerlijk, Vercruysse de Solartstraat 28, DeerlijkWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
0472328231

Evenement zoeken