Expo DUO in DIALOOG

Expo DUO in DIALOOG

zaterdag 27/04/2019 tot zondag 12/05/2019

De volwassen leerlingen van de Kunstacademie aan Zee (deeltijds kunstonderwijs Oostende), grasduinden in de collectie van Mu.ZEE en gingen gedurende vier maanden aan de slag met elk Ă©Ă©n kunstwerk dat hen het meest nauw aan het hart lag. Ze werkten vanuit ateliers schilderkunst, tekenkunst, interactieve media, keramiek, grafiekkunst, beeldhouwen en ruimtelijke kunst aan een originele dialoog met hun gekozen kunstwerk: een antwoord, een vervolg, een eigen interpretatie, een humoristische noot, een bedenking of een vertaling.

48 leerlingen namen deel. Mu.ZEE selecteerde 10 creaties en toont deze momenteel in een expo die loop tot 30/06/2019 in Mu.ZEE.

De overige niet geselecteerde werken, maar daarom zeker niet minder de moeite waard, worden geëxposeerd in de grote zaal van de Kunstencampus in de Ieperstraat 35.

Sinds onze Kunstencampus werd opgericht, maken we meer en meer gebruik van deze locatie. Onze grote zaal en de beeldentuin zijn uiterst geschikt om werk van onze leerlingen te presenteren. Ook voor onze projecten in samenwerking met de collega’s van het Conservatorium is deze zaal uitermate geschikt.

We waren er reeds present met de laureatenexpo, Chambres D’O  en de Nacht van de Musea. Maar ook in de toekomst zullen we tussendoor vaker sterk leerlingenwerk presenteren, dit van zowel kinderen, jongeren als volwassenen.

De expo DUO in DIALOOG loopt van 27/04/2019 tot en met 12/05/2019.  Iedereen is er welkom van dinsdag tot en met zondag (m.u.v. donderdag) telkens van 13u tot 17u. Op zaterdag is de expo te bezoeken tussen 11u00 en 17u00. Toegang is gratis.

Locatie: 
Kunstacademie Aan Zee - Grote zaal Kunstencampus, Ieperstraat 35, OostendeWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
059/706583

Evenement zoeken

Evenement zoeken