Eriksson Delcroix & Sun*Sun*Sun Orkestra

Eriksson Delcroix & Sun*Sun*Sun Orkestra

woensdag 31/01/2018

Rasmuzikant Bjorn Eriksson speelde bij bands als Zita Swoon en Admiral Freebee. De bevallige Nathalie Delcroix is vooral bekend als zangeres van Laïs. Sinds enkele jaren vormen ze samen het mooiste countrykoppel van Vlaanderen. In 2012 schrijft Bjorn met veel succes de soundtrack voor de film The Broken Circle Breakdown. Hun debuutplaat For Ever in 2014 en Heart Out of Its Mind in 2016 werden unaniem gesmaakt. Twee jaar terug speelden ze een gelijknamig, zeer authentiek concert in Brugge. Onze Stadsschouwburg werd voor even een sfeervolle Brugse ‘Grand ole opry’.

Nadat contrabassist Tim Vandenbergh van Sun*Sun*Sun Orkestra in 2015 een aantal arrangementen had verzorgd voor Heart Out Of Its Mind, stonden ze bij de albumvoorstelling ook samen op het podium. Gevolg: enkele magische muziekmomenten én een nieuwe samenwerking dit seizoen. Voeg daarbij een vijfkoppig strijkensemble en je hebt het recept voor deze avond.

Op de songlist een reeks nieuwe nummers, covers van vergeten parels en een aantal uitgebeende liedjes uit het eigen repertoire van Eriksson Delcroix.

‘Hun muziek is even dwingend als het gehuil van de wind in een hemelse nacht.’ Christophe Vekeman, auteur

Locatie: 
Stadsschouwburg, Vlamingstraat 29, BruggeWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
050 44 30 60

Evenement zoeken

Evenement zoeken