Dub Revolution ft. Jah Shaka + Forward Fever meets Indica Dubs

Dub Revolution ft. Jah Shaka + Forward Fever meets Indica Dubs

vrijdag 11/05/2018

Jah Shaka kan je gerust een levende legende noemen! Z’n carrière begon eind jaren ’60, nadat hij van Jamaica naar Londen verhuisde. in de jaren tachtig richtte hij z’n eigen label, Jah Shaka Music, op, waaruit invloedrijke namen als Horace Andy, Max Romeo en Johnny Clarke voortkomen.

Het is al sinds Reggaebus 2015 geleden dat ‘The King Of Dub’ nog eens op een Belgisch podium te zien was. Dat maakt hij ruimschoots goed op Dub Revolution! Hij breng er een ‘all nighter’, ofte, een vijf uur durende set op de gloednieuwe Indica Dubs Soundsystem! Hou je vast! Dit wordt ongetwijfeld een memorabele avond met een van de grootsten uit het genre! Don’t miss out!

Forward Fever en Indica Dubs zorgen op deze editie van Dub Revolution voor de warming-up. Beiden kleurden eerder al onze affiche en werkten in het verleden geregeld samen. Zo sloegen ze de handen in elkaar voor tal van releases op het Indica Dubs label. Indica dubs releases worden de wereld rond gedraaid door soundsystems als Jah Shaka, King Shiloh, Channel One, Iration Steppas en King Earthquake. En ook Forward Fever heeft na twee decennia z’n sporen verdiend dankzij samenwerkingen met o.a. Danny Red, Idren Natural, Earl Sixteen, Danman … en door verschillende releases up hun eigen label en andere labels.

Locatie: 
Cactus Club, Magdalenastraat 27, BruggeWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
050332014

Evenement zoeken

Evenement zoeken