Dansen voor Ghana

Dansen voor Ghana

zaterdag 05/03/2016
Benefietfeest ten voordele van een weeshuis en school in het dorpje Esaase in Ghana, Afrika. Meer info over de school en de projecten: http://akwaaba-esaase.org/.
Vijf jaar geleden trokken we (Charlotte en Sylvie) voor enkele maanden naar Ghana om vrijwilligerswerk te doen in Akwaaba Esaase, een school en weeshuis in het kleine dorpje Esaase. Door alle mooie ervaringen, herinneringen en zowel ons als hun enthousiasme, willen we graag opnieuw financiĂ«le steun bieden om de werking ter plaatse uit te breiden. Hoe kunnen we dit beter doen dan met een benefietfeestje ‘Dansen voor Ghana’? Na ‘Eten voor Ghana’ lijkt ons dit een logisch gevolg.

Jullie zijn allemaal welkom op zaterdag 5 maart vanaf 20u in JOC Izegem. Kom er samen met ons en je vrienden, familie, collega’s…genieten van een klapke en een drankje en placeer een dansje in aangenaam gezelschap van iedereen die ons helpt dit project te steunen. Hoe meer volk, hoe gezelliger en hoe meer we iets kunnen betekenen voor de kleintjes in Esaase.

Je betaalt 5 euro inkom in voorverkoop en 7 euro aan de deur. Kaarten zijn vanaf 1 februari te koop in JH Skalul Lendelede en Crelan Lendelede. Kaarten bestellen kan ook: dansenvoorghana@gmail.com. Twijfel je? Koop dan gewoon een kaartje aan de deur, dan brengt meer geld in ons benefietlaatje! Voor wie het gevoel heeft nog niet genoeg gesteund te hebben, er zal de avond zelf ook een gift box aanwezig zijn.

Tot 5 maart, mét dansschoenen aan!

Locatie: 
JOC, , Izegem


Evenement zoeken

Evenement zoeken