CD Release Free Llama

CD Release Free Llama

zaterdag 02/05/2015 tot zondag 03/05/2015

Zaterdag 2 mei: stip het meteen aan en zet u schrap. Want dan laat Free Llama een breed concept op het grote publiek los, inclusief een audiovisueel spektakel in een unieke setting vol beleving en gewaarwording. Wie komt, steunt immers integraal twee goede doelen; Stek vzw & Steun Capoocan.

Een boeiende line-up, een kunsthoek, een verzorgde afterparty met een Ohm resident en een overvloedig gelag moeten voor een onvergetelijk feest in onvervalste festivalsfeer zorgen.

LINE-UP

De aftrap wordt verzorgd door EraserHead uit Kortrijk: artistieke rock met noisy psychedelic mood swings. Nu hun studieronde voorbij is, worden ze al vergeleken met The Flaming Lips, Millionaire & TC Matic. Dé ideale opener dus!

Nadien is het de beurt aan ROXIE HORSE uit… Tjah, Vlaanderen. Deze straffe artiesten/vrienden legden een mooi parcours af tijdens De Nieuwe Lichting en serveren electronica met sterk aanwezige percussie en een diepe, meerstemmige samenzang, gecombineerd met licht toetsenwerk. Kortom, indietronica met een alternatief kantje. Verbreed uw horizon!

Wie ons al kent, weet dat FREE LLAMA een gevarieerd muzikaal aanbod brengt vol zwoele, sferische, melodische en dansbare electronica. Na een geslaagd najaar 2014, met o.m. passages op Muzikale Dinsdag en Frietrock, willen wij ons studiowerk nu voorstellen aan het grote publiek. Wie ons nog niet kent, heeft ditmaal geen excuus om er niet bij te zijn!

Afsluiter van de avond is niemand minder dan Ohm resident Pilose. Zijn mix van techno, techhouse & house brengt je automatisch in hogere sferen. So be there!

Wie steunen jullie door dit evenement bij te wonen?

Free Llama ontpopte zich tot een project dat veel meer wil zijn dan zomaar muziek. Wij willen ons concept immers koppelen aan een duidelijke boodschap, aangezien wij ons met veel plezier inzetten voor deze erg lovenswaardige projecten:

– Stek vzw
Landbouw als middel om mensen samen te brengen.

– Steun Capoocan
Een kleinschalig initiatief ter ondersteuning van de slachtoffers van de orkaan Haiyan in het dorpje Capoocan, Leyte, Filipijnen.

Dit event wordt ook vergezeld door een pop-up expositie waar u een aantal werken van lokale kunstenaars zal kunnen bewonderen.

VVK € 6 ADD € 8
Afterparty only € 4

Tickets: mail naar ticket@freellama.be of via een van ons!

Share this! Both giving and getting.

Dit evenement in samenwerking met JOC Ieper wordt mede mogelijk gemaakt door:

– Shoutconcepts
– Three Cycles
– Decadt
– Brood & Banket Titeca
– Kaffee Bazaar
– The Times
– In ’t Klein Stadhuis
– Wandelschoenen Beheydt
– Paul’s Boutique
– Steven Vonckx
– Arbor Vitae
– Cherchye Aspect

Locatie: 
Zaal JOC Ieper, Fochlaan 3, IeperWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
0494224284

Evenement zoeken