Butterfly Beats Festival

Butterfly Beats Festival

zaterdag 04/07/2015

Het festival in het park van Gits viert zijn vijfjarig bestaan op zaterdag 4 juli!

Dit jaar zetten we vooral in op sfeer en kwaliteit. De organisatie loopt al enkele jaren vlot, dus het is tijd om een eigen sfeer en identiteit te creëren. Butterfly Beats is geen mega-event en dat maakt het net gezellig en aantrekkelijk. In tegenstelling tot een kopie van de Tomorrowlands van deze wereld willen wij kwaliteit aanbieden in een aangenaam en eigen kader.

Het is een openluchtfestival met dj-acts waarbij je binnen- en buitenlandse topDJs mag verwachten. Deze zullen verspreid zijn over 2 podia: ‘Sondag stage’ met deep house muziek door de club Søndag uit Hulste en een ‘Main stage’ met de beste festival en feestplaten van het moment door Night Essentials en Blue Box 22. Deze 2 stages zijn van een zeer uiteenlopend genre en daar hebben wij bewust voor gekozen. Diversiteit dragen wij namelijk hoog in het vaandel. Waar de Night Essentials-Blue Box 22 stage vooral mikt op de hedendaagse EDM-scene gaat de Sondag bewust de andere kant op. Ook de inkleding van het festival wordt spetterend, hoe het er juist zal uitzien zal men moeten ontdekken op 4 juli 2015.

We mikken op een 1500-tal bezoekers op deze, hopelijk, eerste zomerse zaterdag van juli. Tickets kosten dit jaar slechts 15€, een bewust lage prijs om het festival toegankelijk te maken maar toch een sterke kwaliteit aan te bieden. Een VIP-arrangement met o.a. BBQ wordt ook aangeboden voor slechts 30€. Daarboven is er ook gratis vervoer voorzien via bussen vanuit het Polenplein (centrum Roeselare) naar de festivalsite en terug.

In tegenstelling tot de dure festivals tijdens de zomer gaan wij back-to-basics. Alles draait rond volgende zaken: kwaliteitsvolle muziek, frisse pintjes, cocktails en een smakelijk hapje overgoten met een ontspannen sfeer samen met je beste vrienden, wie kijkt daar nu niet naar uit?

Locatie: 
park Gits, Torhoutstraat 6, GitsWebsite: 


E-mailadres: 

Evenement zoeken