Bunkerrock

Bunkerrock

zaterdag 24/08/2019

20u15: Mooneye

Tijdloze songs. Warme melodieën. Refreinen die je niet loslaten. Een gouden stem. Ziedaar het zwaarste wapentuig in het uitgebreide arsenaal van Mooneye, nom de plume van Michiel Libberecht, pas 25 maar klaar om met zijn songschrijftalent op zijn minst de Lage Landen te veroveren.  De ‘Mooneye EP’ die vorig jaar verscheen bij het Belgische Mayway Records, was meer dan een schot voor de boeg. Libberechts okselfrisse, licht melancholische indiepop/folk sprong meteen in het oor en vergelijkingen met Kevin Morby, Fleet Foxes én de almachtige Roy Orbison werden bovengehaald. In januari 2019 werd tijdens een spannende media-happening Mooneye met ‘Thinking About Leaving’ bekendgemaakt als winnaar van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel.

https://vi.be/mooneye

Michiel Libberecht – Gitaar, Stem
Aaron Deceukelier – Gitaar
Stan Holvoet – Bas
Rien Coorevits – Drum
Jorik Van Den Bosch – Gitaar

21u30: Isolde XL

Bekend als drumster van DAAN en van zoveel meer brengt ze naast haar eigen songs, ook een eigenzinnige keuze covers uit de Franse sixtiespop-chanson, afgewisseld met diverse Engelstalige pareltjes van vroeger en nu.  Een repertoire waarmee ze de afgelopen jaren gestaag een niet onopgemerkte, en door het publiek zeer gewaardeerde live reputatie heeft opgebouwd.

Isolde componeerde en realiseerde tussen al haar andere muzikale bezigheden door haar langverwachte solo album als vervolg op haar project met “les Bens”. Met haar zoetgevooisde stem en liefde voor rijke orkestratie doet Isolde je wegdromen naar zwoele Zuid-Franse avonden.

http://www.isoldeetlesbens.com/

Isolde Lasoen – drums en lead vocal
Ben Van Camp – gitaar
Ben Brunin – contrabas
Luk Vermeir – piano en keyboards
Wietse Meys – sax en fluit
Jo Hermans – trompet
Peter Delanoye – trombone

23u30: Food Fighters
AFTERPARTY

Als afterparty hebben we de meest smaakvolle Foo Fighters tribute band ter wereld!
Een super strakke ritmesectie die met een gemak de bunker doet daveren. Twee oorverdovende en eclectische gitaren die op je afkomen met een wall of sound. Voeg daarbij een unieke en krachtige stem die Dave Grohls stem alle eer aandoet en je hebt anderhalf uur Foo Fighters agressie. Rock & roll in de beste zin van het woord! Een muzikale explosie met de kracht van een tsunami die je naar meer doet hunkeren.

http://www.foodfighters.be/

Mathieu Verfaillie – drums & backings
Bart Mareen – bas & backings
Jeroen Vanryckeghem – gitaar
Peter De Zutter – vocals & gitaar

Organisatie: O.C. De Kleine Beer i.s.m. vzw Den Bunker

Locatie: 
Markt Oedelem, Markt 1, BeernemWebsite: 


E-mailadres: 

Evenement zoeken