Boekvoorstelling ‘Noem me neger’

Boekvoorstelling ‘Noem me neger’

zondag 27/12/2015

De boekvoorstelling gaat door tijdens het jaarlijks benefietevent van Lifeschool Ghana: Stand-up for Lifeschool met o.a. Gunter Lamoot.

De schrijfster, Christine Moreel, is bezielster van Lifeschool Ghana en Potjebuur, projecten waarin zij haar engagement op het vlak van wereldburgerschap op een praktische manier ten uitvoer brengt.
In ‘Noem me neger’ legt zij blanken, zwarten, en op tijd en stond ook zichzelf onder de loep. De anekdotes, blogberichten en waar gebeurde verhalen breken een lans voor verregaande empathie met andere culturen. Uit het boek dringt de urgentie zich op om het zwarte continent en zijn bewoners niet langer uitsluitend vanuit ons eigen denken te benaderen.

Het benefietevent Stand-up for Lifeschool wordt een avondje lachen! Naast Gunter Lamoot treden ook Kjen Descheemaecker (stand-uppende beatboxer), Anthony Willems (slam-poëet) en Jarno Boone als MC op.
Christine Moreel gaat de uitdaging aan en stelt, geheel in de geest van de avond, haar boek stand-upgewijs voor!

Vanaf 1 december is Christine alweer in Ghana ivm de partnerschap tussen Atheneum Kortrijk en SHSchool Buipe, en de afwerking van de toiletten voor de school.

Noem me neger. 240blz. 17,50 euro
voor alle info omtrent het boek en het benefietevent
www.lifeschoolghana.wordpress.com
Opbrengst boek en benefietevent tvv Lifeschool Ghana

Locatie: 
CC Het Spoor, Eilandstraat, HarelbekeWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
0488699482

Evenement zoeken