Bekegem Intiem : Dana Winner akoestisch – UITVERKOCHT

Bekegem Intiem : Dana Winner akoestisch – UITVERKOCHT

vrijdag 05/06/2015

Dana Winner brengt het beste uit haar repertoire, enkel (live) begeleid door gitaar en piano. Een unieke gelegenheid om één van Vlaanderens meest geliefde zangeressen op deze manier aan het werk te zien!

Dana Winner is en blijft één van de meest geliefde zangeressen van Vlaanderen. Dat heeft enerzijds te maken met haar unieke, glasheldere stemgeluid en anderzijds met het hartverwarmende repertoire dat ze ermee brengt.

Dana is niet alleen in Vlaanderen populair, maar ook in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken, Zweden tot zelfs Zuid-Afrika. In het voorjaar van 2015 staat er opnieuw een tournee door Zuid-Afrika gepland.

In haar rijk gevulde carrière kreeg Dana Winner tientallen gouden en platina onderscheidingen en scoorde ze heel wat nummer 1 hits, waaronder ‘Op Het Dak Van De Wereld’, ‘De Oude Man En De Zee’, ‘Woordenloos’, ‘Westenwind’ en ‘Zeven regenbogen’.

Vorig jaar verscheen het nieuwe album ‘Bloom’, waarop Dana voor het eerst alles zelf in handen nam. Door de vele reizen die ze maakt in het buitenland kon het bijna niet anders dan dat het ook een meertalig album geworden is. Er staan songs op in het Nederlands, Engels, Frans, Duits en Zuid-Afrikaans.

In Bekegem brengt Dana Winner de beste en bekendste songs uit haar carrière, aangevuld met enkele nummers uit de laatste cd ‘Bloom’. Haar stem wordt enkel ondersteund door gitaar en piano. Het is nog maar de derde keer dat de ‘grande dame’ van het Vlaamse lied in deze formule naar buiten treedt. Mis deze unieke gelegenheid – bovendien in het unieke kader van het kerkje van Bekegem – geenszins!

Meer info op www.danawinner.nl

Locatie: 
Sint-Amanduskerk Bekegem, Bevrijdingsweg 1, BekegemWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
059 34 11 46

Evenement zoeken