Backstreet Boys

Backstreet Boys

zondag 20/07/2014

Op 20 juli spelen Backstreet Boys een exclusief concert op het Strand van Oostende! Dit is de enige outdoor show van de populaire boysband in de Benelux deze zomer.

Tot groot jolijt van de fans, markeerde het nieuwe Backstreet Boys’ album ‘In A World Like This’ in 2013 twee mijlpalen: het twintigjarige bestaan van de populaire groep, én de terugkeer van Kevin Richardson zodat de oorspronkelijke bezetting van de vijf jongens, zoals deze in 1993 ontstond en waarmee de grootste successen behaald werden, weer in ere werd hersteld.

De beste boysband aller tijden deed in maart het tot de nok gevuld Sportpaleis al daveren op zijn grondvesten, en komt nu een tropisch strandfeest organiseren in de koningin der badsteden Oostende!

Niko Geldhof, schepen van Toerisme in Oostende is zeer enthousiast over de samenwerking met Greenhouse Talent: “Het is voor ons een grote eer om een groep van dit kaliber te ontvangen op het strand van Oostende. Toerisme Oostende vzw zal ook actief meewerken achter de schermen van deze show. We hopen dan ook dat dit de start is van een nieuwe traditie.”

Elk optreden van Backstreet Boys bulkt van het plezier en is een totaalervaring met hun grootste hits ‘I Want It That Way’, ‘Everybody (Backstreet’s Back)’ en ‘As Long As You Love Me’, blitse choreografieën en humor van de vijf stijlvolle mannen. Het dolenthousiaste publiek zal op de zonnige zondag 20 juli opgewarmd worden door twee van de meest beloftevolle popartiesten in België: Ian Thomas en Bandits.

Ooit een kleine jongen uit Lier, nu een wereldster in wording op de rand van de doorbraak in Amerika! Wat ooit begon op veertienjarige leeftijd met een Nederlandstalige cover van Justin Biebers megahit “Baby” op YouTube in 2011, groeide gestaag uit tot een ware hype. Met een nieuw management team onder de arm, zijn eigen label IT Records, en mediacoach Debbie Rowe, de ex van Michael Jackson, was onze Ian Thomas onlangs nog te gast in Amerikaanse TV show ‘Entertainment Tonight’ om er zijn nieuwe videoclip ‘Money’ te presenteren!

Lef, ambitie, enthousiasme en uitstraling: dat zijn gemeenschappelijke ingrediënten die terug te vinden zijn bij de jongste pop-rockband van België Bandits, ook wel de “jonge versie van Clouseau” genoemd. Jasper, Toon, Tim en Thomas kunnen op een 25.000-koppig leger fans, Banditas, rekenen en gooiden hoge ogen bij de pers in de Belgische voorrondes van het recente Eurovisie Songfestival in Sportpaleis. Maar ook live staan ze hun mannetje, na shows op Gentse Feesten, Maanrock, VTMKZOOM Pop, Pennenzakkenrock, Nekka-Nacht, en hun eigen “Bandits & Friends” concert in de Lotto Arena.

Ian Thomas en Bandits zijn een nieuwe generatie muzikale helden die beloven een stormend strandconcert te geven in Oostende, als support voor ieders meest geliefde nineties-popgroep Backstreet Boys op zondag 20 juli. Dit is een exclusief concert van Backstreet Boys voor de Benelux, en hoewel het strand van Oostende ettelijke kilometers lang is, is er toch maar een beperkt aantal tickets voor dit tropische feest, een dag na Woosha Festival! op het strand van Oostende. Stel uw ticketaankoop dus niet te lang uit, want hét concert van de zomer zou wel eens snel kunnen uitverkopen!

Locatie: 
Strand Oostende, , OostendeWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
09/220 99 45

Evenement zoeken